Om læsbøgeronline.dk

Læsbøgeronline.dk drives af familieforlaget.

Familieforlaget er, som navnet stærkt antyder, et lille familiedrevet forlag. Vi har fra start af valgt, at vores bøger skulle kunne nydes online - helt gratis. Hvilket har skabt stor glæde for de mange skoler der ofte læste bøgerne på familieforlaget.dk

Flere af vores forlægger-kollegaer og forfatter-venner kunne rigtig godt lide vores site - og specietl vores online-fremvisning af bøgerne. Og så tænkte vi, at det måtte være på tide at skabe læsbøgeronline.dk - et forlagsuafhængigt site, hvor vi kan udgive folks bøger online, så udbuddet til de danske skoleelever ville blive endnu større. 

Læsbøgeronline.dk virker selvfølgelig også på iPad, iPhone og diverse tablets og selvom det er skønt at læse bøgerne online, ja så håber vi, at du vil støtte vores initiativ og købe nogle af vores bøger til god gammeldags hygge i sofaen, i skolen eller til en tur på stranden.

VI har indlagt links i alle bøgerne, så du kan læse mere om forfatteren der har skrevet bogen, tegneren der har illustreret, forlaget der har udgivet og så selvfølgelig også et link til hvor du kan købe bogen. 

God fornøjelse med læsbøgeronline.dk